5 Decoratie Geheimpjes Voor een Gezellige Woning

Het decoreren van je woning hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Met deze tips kun je een neutrale basis gebruiken en deze helemaal naar je eigen smaak maken.

smallest dining table 

1. Gebruik kleine accessoires

Wanneer je als basis een neutrale decoratie hebt, dus met veel beige of wit, is het erg simpel om wat kleur toe te voegen. Met behulp van kaarsen, fotolijstjes, stoffen servetten en andere kleine dingen kom je al een heel eind. Zet bijvoorbeeld een fel blauw foto lijstje op een open plank. Ben je de kleur blauw na een tijdje zat? Wissel de accessoires dan voor een nieuwe kleur. Na een paar maanden kun je het weer naar blauw wisselen bijvoorbeeld.

 

use different materials2. Verschillende materialen

Door het gebruik van meerdere materialen wordt je interieur al snel minder strak en saai. Gebruik bijvoorbeeld een hoogpolig kleed en leg een gebreide deken op de bank.

 

3. Verschillende printjes

Wie zegt dat je strepen en stippen niet kunt matchen? Kussentjes maken een bank of bed al snel gezelliger. Gebruik meerdere printjes door elkaar en het je maakt het lekker cozy.

 

4. Verf oude meubels

Ben je je tafel of houten stoelen zat? Of is die kast wel erg donker? Pak dan een pot verf en maak alles wit of grijs bijvoorbeeld. Hierna kun je de tips hierboven gebruiken om kleur toe te voegen aan je kamer. Je kunt dit ook doen met meubels die je goedkoop op de rommelmarkt koopt.

cushioned seat 

5. Zitkussens

Als je een grote familie of vriendengroep hebt zul je weten dat je al snel stoelen te kort komt. En om nou de hele avond op een eetkamer stoel te zitten tijdens een feestje is ook niet altijd fijn. Koop een paar grote, zachte zitkussens in allerlei kleuren en printjes. Zo kan iedereen gezellig in de zithoek bij elkaar zitten.

Save

Save