10 Deco Trends Voor 2017

De winkels liggen om de paar maanden weer vol met nieuwe decoratie accessoires voor je woning. Aan het einde van het jaar kun je al goed zien wat de trends voor het komende jaar worden. Hier komen 10 super leuke trends aan waarmee je in 2017 weer een prachtige en gezellige sfeer creëert.

  1. Vintage

Denk hierbij aan oude boeken, wereldbollen, een antieke fotolijst… Je kunt veel dingen goedkoop op een rommelmarkt of in een tweedehands winkeltje kopen.

 

  1. Gebreide accessoires

Kussenslopen, zitkussen, dekens… Een grote poef met grof gebreide hoes is super gezellig en ook nog eens comfortabel.

 

  1. Verschillende stoffen

Naast een gebreide deken kun je ook een kussen met langharige sloop leggen, mix and match!

 

  1. Kamerschermen

Gebruik deze om de zithoek wat kleiner en dus wat meer cozy te maken.

 

  1. Baroque printjes

Misschien behang je er liever niet je hele muur mee, maar wat denk je van een vierkante meter baroque behang met daarop een zilveren fotolijst?

 

  1. Homemade

Verf eens een oude fotolijst, doe een paar lintjes om een vaas, brei een deken… Met een paar zelfgemaakte (of opgeknapte) accessoires wordt jouw interieur helemaal uniek!

 

  1. Kaarsen

Zet een paar grote geurkaarsen in je boekenkast of op andere open planken. Omdat je deze niet kunt laten branden worden ze een lekker ruikend accessoire.

 

  1. Wilde printjes

Heb je een heel neutraal interieur? Leg dan eens een kussen of kleed neer met een vrolijke en drukke print. Één of twee van dit soort toevoegingen doen je hele interieur opleven.

 

  1. Zen attitude

Voor een rustgevend interieur kun je een klein houten dienblaadje nemen, hierin wat deco steentjes doen en deze versieren met je lievelings geurkaarsen en wat pot pourri.

 

  1. Kurk

Maak van een dunne plaat kurk een bord aan de muur. Hier kun je foto’s op hangen maar ook briefjes met je favoriete citaten bijvoorbeeld. Met een mooie schilderij lijst er omheen is het helemaal af.

Save

Save

Save